Üniversite Onaylı
E-Devlet Onaylı
Online Sınav
00Gün - 08Saat - 58dk. - 31sn.
Genel
Anten sistemleri kurulum ve onarımcısı kursu, anten sistemlerinin kurulumu, bakımı ve onarımı konusunda eğitim veren bir programdır. Bu kurslar, öğrencilere anten sistemleri hakkında bilgi ve beceriler kazandırarak, çalışma prensipleri, malzeme ve ekipman seçimi, kurulum teknikleri, bakım ve onarım işlemleri gibi konuları kapsar.
Eğitim İçeriği
Anten sistemleri, radyo ve televizyon yayınlarının alınması ve aktarılması için kullanılır. Ayrıca, uydu iletişimi, kablosuz internet, telefon ve veri iletişimi gibi diğer iletişim teknolojilerinde de kullanılırlar. Bu nedenle, anten sistemleri kurulum ve onarımcısı kursları, öğrencilere bu teknolojilerin nasıl çalıştığını, nasıl kurulduğunu ve nasıl onarıldığını öğretir.
Anten sistemleri kurulum ve onarımcısı kursu ders içerikleri şu konuları kapsar:
İş Olanakları
Anten Sistemleri Kurulum ve Onarımcısı kursunu tamamlayan öğrenciler, anten sistemleri kurulumu, bakımı ve onarımı konusunda uzmanlaşabilirler ve bu alanda kariyer fırsatları bulabilirler. Özellikle, elektronik, telekomünikasyon, radyo ve televizyon yayıncılığı gibi endüstrilerde iş bulma şansları yüksektir.
Kimler Katılabilir?
Anten sistemleri kurulum ve onarımcısı kursuna, elektronik, telekomünikasyon, radyo ve televizyon yayıncılığı gibi endüstrilerde çalışmak isteyen veya bu alanlarda kariyer yapmak isteyen herkes katılabilir. Ayrıca, bu alanda deneyimi olmayan ancak anten sistemleri konusunda ilgisi olan ve yeni bir kariyere başlamayı düşünenler de bu kursa katılabilirler.
Kurslar, herhangi bir özel önkoşul gerektirmese de temel elektronik becerileri faydalı olabilir. Kursa katılmak için, en az ilkokul veya dengi bir eğitim seviyesine sahip olmak gerekmektedir.
Nasıl Katılırım?
Sertifikasyon
Anten Sistemleri Kurulum ve Onarımcısı kursu eğitiminde yer alan modülleri tamamlayan kursiyerler;
Anten Sistemleri Kurulum ve Onarımcısı Kursu sertifikası almaya hak kazanan kursiyerler ömür boyu geçerliliği bulunan ve e-devletten sorgulanabilen, üniversite onaylı sertifikaları ile mesleki alan yeterliliklerini ispatlamış olurlar. Sertifika sahibi kişiler alanlarında hizmet vermeye veya alan çalışmalarına katılmaya yasalar ve yönetmelikler dahilinde uygundur.
Sertifika Geçerliliği
Kursiyerler ilgili eğitimin modüllerini tamamladıktan sonra kurs sonunda sertifika sınavına girerler. Bu sınavın önceden belirlenmiş başarı notunu alabilen kursiyerler üniversite onaylı ve e-devletten sorgulanabilir kurs sertifikalarını almaya hak kazanırlar. Kursiyerlerin aldığı alan sertifikaları süresiz geçerliliğe sahiptir.
Ömür Boyu Erişim
Ücretsiz Egzersiz Dosyaları
Mobil, Tablet ve TV'den Erişim
Üniversite Onaylı Sertifika
19 Yıllık Deneyim